10 April 2012

mid sem break dan sawan bergabung

hOyeay hOyeay ! yeayeah !

mid sem break has began. starting macam happy kan. itu sorakan sebelum start cuti, tapi bila dah start mid sem break, no more sorakan. otak aku dah mula messy.

sebak je hati tengok besties aku tarik luggage beroda mereka meninggalkan bumi kenyalang.

aku??

just stay here.

spent most of the time with my beauty sleep n i olwez do dat.

chit chat, webcam with adik-adik sambil gelak-gelak nangis-nangis macam beribu tahun tak berjumpa.

and terus lagha dan melagha kan diri sebab dis is the only official holidays yang UNIMAS bagi kat aku sem ni.

baru 3 hari cuti aku dah macam cacing kepanasan bosan tatau nak buat ape.

cis !

pang !

lempang pipi sendiri selaju yang mungkin.

bosan tatau nak buat ape itu adalah alasan ciptaan aku semata-mata.

banyak lagi esaimen aku yang belum terseap, banyak lagi buku yang tengah berebut-rebut tunggu turn mintak aku nodai.

tapi tolonglah, jangan paksa aku. mood untuk menyusahkan otak masih belum sampai.

yang aku nak sekarang cuma nak mitak tolong tolong sesape bawak kan aku kua berjalan2 sebelum sawan aku menjadi lebih kritikal.

jauhkan aku dari tilam dan bantal yang tak habis2 mengganggu kehidupan separa normal aku.


pssssttttt. . .baru tiga hari duduk je terperuk kat rumah, aku dah diserang sawan. 






thanks for reading ! jangan malu-malu nak komen tau (◕‿-)

12 00 orang sedang berbuenO:

Ihsan Arifin said...

haha camtu rupenye mke kene sawan. siryes EPIC haha

✿ cik pieQa ✿ said...

@Ihsan Arifin : very de kesiaann kan. huhu!

caliph shuriken said...

kena kuar jalan2 ni, lagi lama lagi truk sawan tu, hikk...

Encik Atan said...

aah lar sawan.....tolong jauhi diriku~haha

lisa said...

pergi take a walk kat taman!
haha :p

kura said...

amboiii. mengalahkan trool face dah muka beliauu. hahah

zulhilmi tempoyak said...

Nama saya mohamad zulhilmi zulkefli. Berusia 22 tahun. Lahir di lenggong perak tetapi dibesarkan di pulau pinang kedah dan perak. Sekarang menetap di bangi untuk terus mencari dan menggali ilmu.

Mengikuti program kewangan dan perbankan. Berat badan saya terpaksa dirahsiakan. Tinggi saya pon begitu. Hobi saya ialah membaca buku dan mengumpul setem. Saya suka Menunggang motosikal kriss100. Berwarna biru.

Saya pernah memenangi acara lompat dan lari dalam guni semasa darjah 2. Pernah makan burger dengan kawan-kawan sambil sengih sebab terlupa tutop zip.

Cuba terangkan pasal diri anda pulak. Saya Nampak anda mempunyi ciri-ciri yang best. Anda agak kiut. Tampan. Cun. Cantik. Menarik.


Ehhhhh…. Silap komen ke ni.. ;p

✿ cik pieQa ✿ said...

@caliph shuriken : syukur, dh nampak jalan raya.

✿ cik pieQa ✿ said...

@Encik Atan : jangan kau lari !

✿ cik pieQa ✿ said...

@lisa : pinjam keta lisa :)

✿ cik pieQa ✿ said...

@kura : haha ! hebat kan.

✿ cik pieQa ✿ said...

@zulhilmi tempoyak : oit2 kita kan bestpren since dalam perut, tak payah kau kenalkan, aku mmg dh kenal.

kau memang dri kecik memang tak pernah tutup zip kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...