01 April 2012

spesis manusia zaman batu

ketinggalan zaman.

tak up to date.

oke ! itulah aku. memang kesian.

tapi itu dulu, sekarang tak lagi.

sebab ape?

seab aku dah ada twitter.

hihihihihihihi.

teruja kan aku, baru buat akaun twitter sampai post-post masuk belog.

walaupun aku tak tahu sangat pon function twitter nie.

ape kejadah bentuknye pon dok bingung lagi.

tapi lepas ni boleh la aku acting ala-ala hartis malaywood,
berak cirit tweet,
minum air masin tweet,
derma sapuloh sen kat market tweet,
 kentot tak kua bunyi pon aku nak tweet.

so ape lagi dengan segala hormatnya, aku yang bajet macam hartis menjemput korang semua mem follow aku yea.




By: TwitterButtons.com

psssttt. . .apesal twitter takde button like macam kat pesbuk eh? kolot lah !



thanks for reading ! jangan malu-malu nak komen tau (◕‿-)

13 00 orang sedang berbuenO:

Wadi AR said...

patot laaaaaa. gua bukan retis so xde tuwitt

✿ cik pieQa ✿ said...

@Wadi AR : haha ! aku bajet macam retis.

sis92 said...

sis dah tak aktif twitt dh huhu

✿ cik pieQa ✿ said...

@sis92 : hehe nmpak sangt ketinggalannye saye ;p

cik ungu said...

twitter tak mengiktiraf button 'like' sbb button tu dah kolot.

Yang berkuasa skrg adalah button 'Retweet'.

(-yaya-haziq-) said...

: . kat situ ad botten FAV 2 mksud nye LIKE .

kalau RETWEET 2 mksud nye SHARE

hnya membantu . :)

kura said...

gua pun nan hado tweeter lagii oo. hehehh

shahrul ™ said...

@tweet

caliph shuriken said...

jarang2 login tuwiit ni, huh...

Sepul Lupes said...

tuwit tuwit ~

✿ cik pieQa ✿ said...

@cik ungu : nampak beno aku yang kolot kan. hik3!

✿ cik pieQa ✿ said...

@(-yaya-haziq-) : hihihihi. tenkiu bebeh :)

✿ cik pieQa ✿ said...

@kura : den men buek jo, function dok tak ketahuan hala laie . ngee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...