16 April 2012

tercipta sejarah di bandar kuching

ini bukan masa untuk aku buktikan bahawa aku suci.

bukan jugak tempat untuk aku buktikan kesucian aku.

walaupun aku sememangnya suci tanpa perlu sebarang bukti.

Pang !

Lempang pipi sendiri berkali-kali agar sedarkan diri =.=

kembali ke bentuk asal.

tanpa disangka-sangka, aku tiba-tiba berjaya memecahkan rekod diri sendiri, mencipta sejarah dengan menonton wayang di tengah malam. bunyi macam romantiskan kan.

ini kali kedua aku tinggalkan tapak kaki aku dalam panggung wayang sepanjang umur hidup aku.

1st time dolu-dolu tengok abang Aaron Ajis maen ombak2 rindu dengan kak Maya kerring.

kali kedua layan filem action lak. Battleship. ramai sangat yang kepochi filem tu best lah ohsem lah hero hensem la, maka menggelegak la segala isi perut aku nak tengok cite tuu kan.

berbekalkan semangat yang jitu, aku dengan 3 lagi gadis suci nekad beranikan diri drive keta pukul 12 tgh malam semata-mata nak tengok movie ohsem hero ensem tuh.

ntah hape hape kan. hais !

tapi sangat berbaloi, tak sia-sia jadi kelawar tengah2 malam. cite tuu memang ohsem and dat hero memang hensem.

watak utama ialah gadis free hair di belakang gadis comel bertudung. eh eh ! 

box office itu adalah watak utama gambar ni

watak utama ialah sekeping kertas yang dipegang oleh 3 gadis cun. eh eh ! 

watak utama ialah frame yang berlampu-lampu kuning. 

watak utama untuk pembikinan gambar ni ialah camera girl for diz photo.



Psssttttt . . . battleship is equal to jalan cerita yang sangat amat menarik, CGI yang memberangsangkan sehinga mampu buat penonton terangsang, and de last one, Rihanna sangat stylo. overall aku bagi 4.7 bulan dan bintang.  pemurah kan aku.


thanks for reading ! jangan malu-malu nak komen tau (◕‿-)

16 00 orang sedang berbuenO:

Sepul Lupes said...

wiiiiiii hehehe meme best.. terbayang bayang neh... rase tak sabo nak tgk banyak kali hahahahaha

yana-feehily said...

ooo..kuar malam2 ye..bagitau mama dia..hehe

kura said...

tgk battleship sbb hero hensem. amboiii.

hyz said...

best kan?

Hanif said...

Cerita yang menarik...
best time lawan2 tembak tu...

✿ cik pieQa ✿ said...

@Sepul Lupes : kan kan kan. sgt best kan. :)

✿ cik pieQa ✿ said...

@yana-feehily : hihihihi, on the spot. teruja sgt tak sabar tunggu esok, waktu tu jgk kua.

✿ cik pieQa ✿ said...

@kura : agagaga. klu hero tak hensem, harus mengantuukk.

✿ cik pieQa ✿ said...

@hyz : sangat ! :)

✿ cik pieQa ✿ said...

@Hanif : betol3. memang superb .

cik ungu said...

konsert den lagi best

difficult easy. said...

tak tengok lagi battleship. :(

budak penjara said...

x cantik pn watak yg free hair tu..xleh jd heroin gak la hehe

amranaiman said...

tgk muvie x ajk huh :P

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

memang sangat best cita tu . saya suka saya suka :)

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...