08 August 2011

dOne !


Oh yea yea yeah ! yea yea yeah ! 
*tergedik2 melompat2 sambil mengelap air mata kegembiraan*

ape yang suka sangat tu kiah oi. gumbira dah khatam Quran sepanjang Ramadhan ni ye?

tak tak tak ! belum lagi, baru juzuk 3. ihiks !

yea yeah yea yeah sambung melompat2 terkinja tak ubah seperti mOmmy kera. 

finally . . .

finish watching CITY HUNTER !



heeee . suke suke suke !

diz drama memang nice + syOk + best + seronok giler.
*bagi je apa pon drama korea, semua aku kata best*

Lee Min Ho is bery bery bery cOol , smart , hOt , suam2 suku semuanya ada. wallah !




Kim Na Na a.k.a Park Min Young pun cOmel giler + steady habis dlm citer ni. 






Credit to kak Nini and Didi yang bagi link untuk tengok and download cite nie. 

kepada Miss Jojoy, Lee Min Ho sangat handsome dalam citer nie. tak tipu tak tipu. cOol habes ! meooow !




Pssssttt . . . sanggup tak tido citer ni punya pasal. hais !



thanks for reading ! jangan malu-malu nak komen tau (◕‿-)

9 00 orang sedang berbuenO:

yana-feehily said...

hamboi2...seronok dia bercuti sambil tgk citer korea..ni yg jeles nih! huhu

gadis purple said...

cigu x tngok ke BOYS OVER FLOWER..korea jugak tau.....
:P

Cikal said...

Ouw,,.. Korean fans,,.

Bella PieQa said...

AHHA !
saya dah jumpe HANTU TERLEPAS tuh kat blog ni :DD

suichi said...

korea tegar nampaknya~~~hehehe

♥ Dea ♥ said...

haizz..nk tgk gak..:P

✿ cik pieQa ✿ said...

yana-feehily :

hehe ! ta de keje laen dh kak ngah dok umah tengok korea je. hehe ! esok lusa, jadi gila. ;p

✿ cik pieQa ✿ said...

gadis purple : mustila tengok cyg.


Cikal : euw ! sangat :)


Bella PieQa : haha ! tets ! ada hantu terlepas ;p

✿ cik pieQa ✿ said...

Suichi : haha ! tak bisa lagi dipisahkan :)

Dea : wajib tengok. best ! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...