07 July 2011

Falling In Love . .


'13 SIGNS YOU ARE FALLING IN LOVE'

Ouch ! statment kat atas macam best. tak sangka pulak aku, rupanya ada tanda2 kalau kita jatuh cinta. Aku ingat kan bila hati dah macam suka2 tu dah kira jatuh chenta, rupanya banyak lagi tanda2 nya.
even aku dah pOn tergOlek terjatuh ke dalam chenta, tapi nak try jugak la. 
best jugak ingat2 balik memOri dulu kala.
macam dah lama sangat la kunOn. huh !
bukan ape, saja nak recOl2 balik, adakah aku mengalami simptOm2 atau petanda2 seperti yang tertera dalam gambo di atas. yeaaawww!

13. You can't stay mad at him fOr mOre than minute or two. u actually have
      to try hard to stay mad.
     - eh yeke ? jap nak recOl balik. tak jugak la. sebab aku kalau dah marah,
       mau nyer seminggu jugak aku peram. kan b kan kan ?

12. yOu will read his IMS over and over again.
     - yang ni betol. betOl betOl betOl :) olwez !

11. yOu'll walk rily slow while u r with him.
     - slOw ke. takde. macam beasa. jalan slOw2 kang dye kata aku lambat
       cam kura2 lak. huhu!

10. u'll feel shy whenever u r with him.
     - hehe ! agak la. dari malu2 kucing tukar jadi malu2 kambing da.
       kalau t'serempak ada je yang aku rasa tak kena. rasa macam hidung
       senget ke tepi , rasa macam lubang hidOng besar sebelah pOn ada,
       serba tak kena sampai aku rasa nak cabut muka aku masuk dalam 
       pOket (-.-)

9. While thinking abOut him, ur heart will beat faster and faster.
    - yes ! i do. owez be like dat. sampai sekarang still camtu.
      lagi2 kalau dia ada kat depan mata. lagi berdentam dentum. awat
      tak tau jadi lagu tu. 

8. while listening to his vOice u'll smile fOr no reasOn.
    - absOlutely rite ! macam org giler senyum sorang2 when i was
      talking wit him in phOne. kih3!

7. While lOoking at him, u cant see the other persOn arOund u. u can 
    only see that persOn.
     - dasat sangat tu. even tengah tengok dia, aku nampak jugak la
       orang lain, cuma orang2 lain yang aku nampak tu, semuanya
       aku nampak sama macam muka dia. haha ! angau !

6. u'll start tO listening slOw sOngs.
    - wat meaning by slOw sOng? lagu jiwang and setimental kOt kan.
      yes fOr sure ! all the slOw sOng yang aku dengar mOstly frOm him.
      paling melekat di hati aku is Sweet Melody,  Di Sisimu and
      Hadirnya Cinta . so meaning dat sampai sekarang aku dOk t'jatuh
      chenta la, sebab aku still layan lagu2 sentimental yang selalu dia
      bagi kat aku dulu.sangat sentimental tapi amat bermakna bagi
      aku oke! ^_^ *senyum gatai*

5. He becOme all u think abOut.
    - yep ! exactly ! asik pikir dia je. sebelum nak g klas sempat lagi
      pikir, ''eh dia ada klas tak hari ni ek'' . *jiwa kacau*

4. u'll get high just by their smell.
    - uish yang nie rasanya takde kOt. bau busuk ke bau wangi?
      ermmm takde takde.

3. u'll realize dat u owez smile tO urself when u think of them.
    - it was rily happened tO me ! until nOw ! tak tau pasai pa.
      asik nak senyum. when i was thinking of him, otomaticaly,
      im smiling :) dOk buat senyum bhagia kOnon, lama2
      aku masuk wad bahagia.

2. u'll do anything fOr him
    - do anything? anything camner tu. terjun bangunan? Owh!
      nahi2. sayang dia sepenuh hati ? yes ! sure ! i owez do it :)

1. While reading this, there was one persOn on yOur mind
    the whOle time.
    - Yes ! it was him . AfiQ Amzar Zainal ♥ 


Semua orang senang nak jatuh cinta. Kadang2 kita jatuh cinta tanpa kita sendiri sedari. nak jatuh cinta memang senang, tapi untuk jaga cinta tersebut, memerlukan tahap kesetiaan yang sangat tinggi. takde manusia yang dijadikan sempurna. Kesilapan is a proses untuk kita jumpa dengan kesempurnaan. Sayangi dan hargailah apa yang kita ada sekarang sebelum apa yang kita sayangi dan hargai itu pergi buat selama-lamanya


Pssssttttt . . . . as we grOw older tOgether . as we cOntinue tO change wif age . there is One thing dat will never change . . . i will Owez keep falling in lOve wif u Shayang (◕‿-) 



thanks for reading ! jangan malu-malu nak komen tau (◕‿-)

4 00 orang sedang berbuenO:

toblerone said...

cinta datang dan pergi.. haha.. btw, nice post! :)

✿ cik pieQa ✿ said...

betOl3. tapi hOpefully cinta yang datang tu kekal selamanya dengan kita. jangan lari2 kan.
hehe tenkiu :)

tiefazatie said...

erm..btol2.papepun..enjoy je..hihi

btw..blh tlg komen n3 ifa

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

tq so much!

✿ cik pieQa ✿ said...

zatie : dOne! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...