04 July 2011

ling ling aku geli

tergezut nye aku bila member2 kecoh bgtau kesah geli KFC . b'sungguh nyer diorg suruh aku tengok sendiri video kat yOu tube. ape lagi aku pon, dengan pantas nye sepantas superman menekan keybOard lappie.

KFC kasut ? eh xde .

KFC tapak kasut ? eh, takde jugak . video laen lak yang kua,
astaga !

hais ! bia betol bebudak nie. tipu aku ke. aku mesej mitak link. 
naaa ! dapat. ptOt la x jupa. tajuk aku search takde kena mengena pon. 

OMG ! yuuuccckkkkss ! siyes kOtor. ayam yang nak di goreng di sapu nye dulu kat tapak kasut. kurang pelajaran punya mamat. lOya trus tekak aku nengOknye. mau je aku kOrek2 muntahkan balik KFC yang penah aku makan. 
*tp boleh ke muntah kan balik ? ada lagi ke dlm perOt aku ? dah jadi taek najis kOt . telan jela.*


ape hal la lu bro. tatau ke tu benda makan. hebat sangat ke dapat letak cap mOhor kasut ko kat ayam tu. atau ko nak bagitau kasut ko tu branded chantek punya harga. kesian KFC gajikan orang macam ko mamat. agak2la nak buat cam tu pOn. kalu ko sendiri, ko sanggup ke makan makanan bercOp kasut.
 adOi ling ling aku geli. (-.-)

ni yang buat aku ragu2 nak makan kat kedai. riso lak jadiknyer. 
lepas ni KFC leh tukar trade mark diOrg, dari so gOod pastu tukar lak jadi sO dirty !

psssstttt . . . bOikot KFC layan RFC ^_^

thanks for reading ! jangan malu-malu nak komen tau (◕‿-)

9 00 orang sedang berbuenO:

Kak Sal said...

macamana kalau kat RFC un da mamat gila cop camtu???cemana??

kalau akak dapat budak tu..mau je akak cop kan lobang idung dia ngan high heel akak neh..biau semakin besar..grrrr

✿ cik pieQa ✿ said...

tula jd ragu2 kan kak. kat mana2 pon blum tentu lg oke kan. kalu kat RFC pon cmtu, kita mkan kat HFC la kak. Home Fried Chicken. hehe !

hahaha ! stuju2. geram kan kak tengOk.

Abby Salvatore said...

abby mmg x layan KehepC pon dari dulu...:)

✿ cik pieQa ✿ said...

bagus2. selmt dh abby dr kebargkalian m'jd mangsa mkan ayam bercOpmohor tu kan :)

amirul.fareast512 said...

woot~woot~
walk,stalk n talk kat n3 ni sat .
hee! ta sgke mcm ni upeyne ..
ta sgke sgt dorg tambah perencah
yg dibuat2 mcm tu ..haha
nway actually..
reyn tgh cnfuse ni ..
leh tlg reyn pilihkn tak
yg mane satu dlm link ni

http://akmeyruleyna.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

btul2 taktaw yg mane satu ..
sbb sume nye tak cantik ..
penin2!!

tengss taw sbb sudi komen n3 tuh .
tengss sbb tlg reyn jgk !
uhhu :)

✿ cik pieQa ✿ said...

dOne ! prefer pic yg tudung bawal yg num 2 :)

ZouL said...

tula sal.sekarang ni makanan2 fastfood ni dh jadi was2 dah..ade yang tak bersih lah..calit tapak kasut lah..makanan haram lah..mcm kes yg Ikea Meatball dulu tu..semakin menjadi2..nasib baik ZouL tak berapa minat sangat kfc-kfc ni..

✿ cik pieQa ✿ said...

huhu ! tula pasal kan. siyesly memg xlalu nak makan dah KFC lps tgk sume nie.

nurhamizatulzullraooh said...

sukalah juga makan KFC ni tapi bukannya kerap sangat cuma sekali sekala saja itupun bila ada duit lebih..tapi dah dengar macam ni jadi takut pulak nak makan nampak gayanya makan ayam goreng buatan mama sendiri dari rumah lagi terjamin kebersihannya..tapi pekerja KFC tu kenapa buat macam tu?dia telah masukkan pasir ke dalam periuk nasi dia sendiri dah ada kerja buat macam tu pulak kalau tak nak kerja berhenti sajalah kenapa nak menganiayai orang lain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...